Pages

Sunday, April 25, 2010

SiChomel Warna Pinki~@!

Terima kasih kepada Ed Hardy kerana Air Freshener ini.

[Berlatarbelakang lagu: Ketulusan Hati]

Yeahh...setelah agak bosan dengan warna mandom yang bosan blog aku selama ini, maka aku pun mencari cari tema baru yang sesuai dengan jiwa diketika ini. Senang je carik, jumpa, donlod. Sebbaik blog sekang dah ada simpan widget, tak cam dulu kena delete terus, pastu wat balik. 

Oh yeah. 
Blog is so overrated nowadays. Tu pasal aku pun dah malas nak berblog. Ini pun blog sbb dah bunuh masa (terjemahan lateral) dan sebab nak tengok layout baru. 

Itu je. Saya malas dan penat bershoping. Nak tido jap utk bangun makan.. Esok rasanya nak start posa. So kena lah sahur. Kalau tak sahut mahu kena alzheimer aku nantik. (Read: Gigil gigil cam orang tak keruan - kang ada orang ingat aku druggie laks).

Laters~@!

8 comments:

Choko said...

Salam...just nak nyebok sbb terjumpa blog sis...so leh join in??

taichee~@! said...

tadehal..its a free country :)

Anonymous said...

love is a gamble nice! u ske pink ke? msti u lembt orgnye kn ;)

taichee~@! said...

sumer kaler yang kaler kali pun ske. lembut? Hahahaha~@! rite... :P

Anonymous said...

setahu i, u sgt lembut orgnye. bbudi bahasa, sopan santun pula 2. peace! ;)

taichee~@! said...

to Anon:

Haah...
nape terasa masa u taip ni kan..mcm gelak berdekah2 kat belakang tuh?

nyampah ai :P

Anonymous said...

ahahah kantoi!.. xtahan hokeyh hahaha ;p...

nk wt comment pasal lgu glee - my life would suck without u kt cni leh x?..

i will always love u.. my life would suck without u jugeyk! ;)..

taichee~@! said...

uhuuu...mlm baru bleh login sbb dah bleh byr bil ;-)

saja je usik orang kan?
puji org tak ikhlas ye... :P

love you always sayang. TQ for loving me unconditionally~@!
awak takde saya sgt bosan + lonely taw ka?
after all these years being completely misunderstood..at last there IS somebody that is on the same page as I am

Sekian. Majulah Cinta utk semua
- sucker in kain lap dapo-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails