Pages

Tuesday, May 04, 2010

Kenape Buat Dinding Berlin?

Halo.

Jika anda berjaya menjumpai pintu ke blog sampah ni, tahniah. Ek eleh! cam bagus je kan blog ni. 
Blog ni sampah, bukan bagus. Saja suka cerita and kongsi ngan beberapa orang daripada kongsi dengan tah mangkuk mana kat luar tu. Takut ler sekang kes dengki aaa, kes busuk ati aaa, kes kopipasta aaaa (cam la ada bahan nak dikopipasta kat blog sampah ini), kes fitnah aaa..

So.

Privasi adalah the way to go. Unless blog ini buat duet itu laen cerita. For the time being, biarlah blog ini ada dinding Berlin dan tembok besar China. Kalau ada jumpa pintu kenit cam Alice in Wonderland tu, sekurang kurangnya anda tidak akan kata saya tak invite. Pas dah invite tak masuk gak, tu lain ceta.

Pssst:
nampak sgt kan kebosanan kat opis sampai buat mcm2 benda selain bekerja. 
Ha. Ha. Ha.


4 comments:

LiNa said...

wahahaha...aku antara yg bertuah..

nasib bek ko invite aku chee...kalau dak...putus kawan :-p...heheheh

taichee~@! said...

lina: tahniah. Ko mmg kawan yg best. Aku yg btuah dpt ko. Anyways, susah gak aku wat tembok, sbb xdpt view kt opis. Adeyh. nipun pakai wifi nak tgk blog kt fon :p

Farina said...

aku pon nak letak pendinding ler... aku rasa ada setan still membaca blog aku.

Sunyi. said...

Pah:

buat buat jgn tak buat. tapi invite aku as reader k!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails